Educatio 2018: Mindent megtudhatsz az önkéntességről az Új Nemzedék standjánál

Idén se hagyd ki az Educatio kiállítást, mert - a hagyományokhoz híven - gyakorlatilag minden, a felsőoktatással és a továbbtanulással kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Az Új Nemzedék standjánál pedig egy kis tanácsadó sarkot is találsz, ahol a személyre szóló életpálya-tervezésben segítenek neked, illetve egy játékos MBTI-tesztet is kitölthetsz. 

A standnál egy Önkéntes Információs és Tanácsadó Pont is vár rád, ahol mindent megtudhatsz az önkénteskedésről, sőt, akár önkéntesnek  is jelentkezhetsz egy számodra szimpatikus helyre - ehhez is megkapsz minden segítséget. De az Új Nemzedék közösségi tereit is megismerheted, illetve az ezek által országosan elérhető szolgáltatásokat. Ha pedig a nyelvvizsgadíjak visszatérítéséről vagy az ingyenes jogosítványról lennének kérdéseid, az Új Nemzedék standjánál azokra is választ kaphatsz. 

A fentiek mellett óriás játékokkal: amőbával, soliterrel, ki nevet a végénnel, és asztali játékokkal: például mind mappinggel és memóriajátékkal is várunk!

A 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 

A több napos seregszemlén évről évre mintegy 150 kiállító és több mint 43.000 látogató vesz részt. Közel 50 felsőoktatási intézmény hallgatói és oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is. 

A kiállítást a Hungexpo "G" csarnokában, január 18-20. között rendezik meg. Az Új Nemzedéket a DE08-as standnál találjátok meg.