Youth Hungary – Új Nemzedék Konferencia

Az Új Nemzedék Központ 2018. december 3-án, Budapesten az Akvárium Klubban szervezi meg a Youth Hungary konferenciasorozat következő állomását elsősorban diákok, illetve ifjúsági szakemberek számára.


A rendezvény főbb témái a fiatalok jövője, az online tér és a virtuális ismerkedés hatása a párkapcsolatokra, valamint a korosztályban rejlő innovációs lehetőségek.

A Youth Hungary Konferenciasorozat vívmánya az Új Nemzedék Díj, amellyel arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy léteznek olyan együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és az ő bevonásukkal valósulnak meg. A rendezvényen ünnepélyes keretek között hirdetjük ki a közönségszavazással kiválasztott nyertest. A konferencia második felében számos érdekes és aktuális kérdést járunk körbe, többek között a fiatalok felnőtté válása során felmerülő problémákat és kihívásokat. A résztvevőkkel közösen azt is vizsgálni fogjuk, hogy a mai fiataloknak milyen párkapcsolati kihívásokkal kell szembenézniük.

A Youth Hungary – Új Nemzedék Konferencia a találkozásról, az együtt gondolkodásról szól. Célja Magyarország ifjúsággal foglalkozó szervezetei és szakemberei közötti találkozás lehetőségének megteremtése, a kapcsolatépítés biztosítása.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület ezen a linken érhető el. Regisztrálni 2018. november 22. és november 30. között lehet.