Beszámolók

Az Új Nemzedék Központ május 23-án szakmai találkozót szervezett a települési ifjúsági munkával foglalkozó szakemberek számára, melynek helyszíne a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.) volt.

Az Új Nemzedék Központ április 24-én szakmai konferenciát szervezett a Budapestena Budapest Music Centerben: Országos Diákmunka konferencia címmel, mely egy négy alkalomból álló konferencia sorozat első állomása volt. A konferenciasorozat célja a piaci kereslet és kínálat találkozási lehetőségének megteremtése a diákmunka vonatkozásában, továbbá a fiatalok ösztönzése és támogatása a munkatapasztalat-szerzésben, a személyes kompetenciafejlődésben.

 

A Muraköz fővárosának számító Lendván tartotta 2017-es évi első, összességében pedig 32.

Az Új Nemzedék Központ 2016.11.14-én szakmai konferenciát szervezett Budapesten, mely konferencia többek között arra keresett választ, hogy mitől lesz valaki ifjúsági szakember, melyek az ifjúsági szakterület fő kérdései, továbbá fontos cél volt

Az ifjúsági referensek országos találkozója az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 kódszámú projekt keretében, az Új Nemzedék Központ szervezésében valósult meg 2017. március 29-én Budapesten.

Magyar Ifjúsági Konferencia alapítása és működése: A Magyar Ifjúsági Konferencia Egyesület (MIK) a magyarországi és a határon túli magyar fiatalok legmagasabb szintű egyeztető fóruma, amely a Magyar Kormány kezdeményezésére Budapesten, 1999.