Legyen részese a hazai Ifjúságszakmai Erőforrástérképnek

A hatékony ifjúsági munka egyik alapja, hogy a szereplők tisztában legyenek a rendelkezésre álló erőforrásokkal. A legutolsó, országos léptékű erőforrástérkép tíz évvel ezelőtt készült, ez idő alatt pedig számos változás, fejlődés ment végbe.

Azért fogtunk bele egy új Ifjúságszakmai Erőforrástérkép elkészítésébe, mert célunk, hogy képet kapjunk az ország településein az ifjúságügyi szereplők által elérhető kezdeményezésekről, ifjúságszakmai-, ifjúsági szervezetekről, szolgáltatókról, valamint a felmerülő fejlesztési lehetőségekről.

Amennyiben az önök szervezetében folytatnak ifjúsági munkát, vagy tervezik ilyen irányú tevékenység kialakítását, úgy kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítsék a munkánkat, és juttassák el azt más ifjúságügy terén aktív és tevékeny önkormányzatokhoz, intézményekhez, valamint ifjúságszakmai szervezetekhez.

Három különböző űrlapunk van, melyeket az alábbi linkek segítségével érhetnek el:

Önkormányzatoknak szóló erőforrástérkép űrlap

Civil szervezeteknek szóló erőforrástérkép űrlap

Intézményeknek szóló erőforrástérkép űrlap

Fontos, hogy akkor is kitöltésre kerüljön a kérdőív, ha a válaszok többsége nemleges, hiszen ez szolgáltat pontos képet a lehetséges jövőbeni fejlesztési lehetőségekről, együttműködési pontokról.

A felmerülő kérdésekkel forduljanak hozzánk bizalommal a modszertan [at] erifa.hu címen.

Az erőforrástérképpel kapcsolatos felmérés eredményét a www.futournet.hu és a www.unp.hu oldalakon tesszük közzé.